AKTUELNO

Oči u oči!

Nikola Grujić Gruja i Milana Šarac Mima seli su u izolaciju, te su tom prilikom počeli da se svađaju i raspravljaju o njihovom odnosu.

- Ti si sve vreme namenski to radila da bi dobila pare, je l' se ti zaj**avaš - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što si pristao na to, što me nisi odj**ao - pitala je Mima.

- Ti si svaki put rekla da ćemo da razgovaramo za sat vremena - rekao je Gruja.

- Onda nismo flertovali nego smo samo pričali - rekla je Mima.

- Milana, bežiš...Došla si da sa mnom flertuješ zarad para, posle svega što sam ispao čovek i što si mi priredila, pristao sam da porazgovaramo - rekao je Gruja.

- Ja znam da bi se ti pomirio s tobom, znam te...Ja se posle svega ne bih pomirila s tobom - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pričali smo non stop u razgovoru, ti si meni tražila pivo...Ti si radila zadatak a to što nisi uspela da flertuješ, to je tvoje - rekao je Gruja.

- Što si plakao kada je Terza rekao da ćemo se pomiriti - pitala je Mima.

- Zato što me boli...Svi oni planovi koje smo imali kada izađemo odavde, da imaš nekoga ko te nikada neće zaj**ti...Prvi razlog što se ne bih pomirio s tobom jer si me ponizila kao što niko nikada nije, povredila kao što nikad niko ne bi...Da ležiš tu i da ja ovde je**m drugu to bi bilo najgore. Treći, zato što moji roditelji sutra ne bi došli na svadbu, četvrto što sestra moja ne bi progovorila reč sa mnom, a znaš koliko te je ona zavolela, a peto jer me niko sutra ne bi poštovao. Ima hiljadu razloga, a prvi je jer si me masakrirala - rekao je Gruja.

- Vidiš kako si sada priznao da si mi govorio to i da si me ucenjivao, a samo si me odaljavao. Ona mi je rekla: "Samo probajte nešto da napravite"...Rekla sam ti da ne želim da pričam, ti nisi mogao da sačekaš, nego si napravio sr*nje, pogotovo kada legneš s devojkom u krevet koja se j*be sa svima - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam je zagrlio jer sam hteo tebi da teram inat - rekao je Gruja.

- Šta se čudiš ti kada si legao kod druge devojke u krevet? Ne znam što pokušavaš da se opravdaš, rekla sam ti da ne želim da pričam s tobom jer si vidno pijan - rekla je Mima.

- Nema ovde krivca, oboje smo krivi, ja te samo pitam neke osnovne stvari - rekao je Gruja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić