AKTUELNO

Prvi put otkako je Borislav Terzić Terza javno prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković i otpočeo ljubavnu vezu s Sofijom Janićijević u "Eliti", za Pink.rs se oglasila njegova majka Milena.

Ona je bila vidno iznenađena našim pozivom, a na pitanje kako komentariše udarna zbivanja u "Eliti", rekla nam je:

Foto: Pink.rs

- Na poslu sam trenutno, ne mogu da pričam ništa, ali inače se ne javljam nikome, ne dajem nikakve izjave, van sebe sam - vidno je šokirana bila Milena.

Pitali smo je i da li podržava sinovljev postupak.

Foto: Pink.rs

- Mislim da je jako pogrešio, ali šta ja sad da kažem?! Ne podržavam to što je uradio, naravno da ne podržavam, nije trebalo tako, na taj način - ispričala je Terzina majka za Pink.rs, a nas je zanimalo da li se čuje sa trudnom Milicom, nesuđenom snajom.

- Čule smo se pre par dana, ne znam koliko dana. Bila sam jako bolesna, čula sam se tad sa njom. Rekla sam joj sve što ja mislim o tome i to je to.

Boli je i sama pomisao da joj se unuče sutra ne preziva Terzić, budući da je Milica najavila da Terzu najverovatnije neće upisati kao oca deteta.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

- Ne znam šta da vam kažem po tom pitanju, jako mi je potresna cela situacija. Jako mi je teško da pričam o tome, niti mogu da pričam. U šoku sam zbog svega što se izdešavalo, nemam reči - rekla je Milena za Pink.rs.

Autor: Darko Tanasijević