AKTUELNO

Ponovo je pecnuo!

U toku je emisija 'Izbor potrčaka' i 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da večeras pretrese sve aktuelne teme koje su obeležile prethodne nedelje. 

Foto: TV Pink Printscreen

- Smatram da ovi ljudi koji ovako komentarišu, prva Kačavenda je pristrasna jer nije Milicu gotivila, ali ne radi se onda veridba i ne želi se svadba ako će sve ovako da se završi. Video je lepo žensko gde ima prođu i samo je ušao u odnos -rekla je Miona

- Evo sam je rekao da bi je možda napolju i oženio tako da mu sve pada u vodu -rekao je Bebica.

- Ajde degeneriku, Milica je prelepa devojka ali nije zgodna, fizički nije moj tip. Sofija je fizički moj tip devojke -dodao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne mislim da je trebala da abortira jer je Milica svakako želela to dete ali mislim da je trebao da sačeka bar iz griže savesti i da ne radi to transparentno. Meni je ovo odvratno i nešto najgore što je moglo da se desi -rekla je Miona.

- Što se tiče Terze i njegovog oca, nije on balavac da mu tata određuje šta će da radi sa trudnom verenicom. Ti si monstrum koji kanališ Milicu a želiš da opereš ljubavnicu. Terza je i sam prihvatio njenu prošlost i mislim da su ovo samo njegove laži da opere Sofiju i njega. Vidimo kako sve više i više ljuje Milicu, ne znam kako ima herca da uopšte traži razgovor sa Milicom -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja