AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Izbor potrčaka' i 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da večeras pretrese sve aktuelne teme koje su obeležile prethodne nedelje. 

Miljana Kulić ne prestaje da urniše Sofiju i Terzu, Janićijevićka je spustila jednom rečenicom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čim mi se ne sviđa nečiji početak izlaganja ja ne slušam. Ja ne znam na osnovu čega mi je rekla da ja imam takvo ponašanje kao što ona navodi -rekla je Sofija.

- Kad je došla ja sam je hvalila i dala joj 12 poena ali čim je ušla u odnos sa Terzom odma mi se zgadila u očima i ne mogu da je gledam. Toliko su mi gadni i odvratni i odma joj je Milica pred očima. Ja ću svoje mišljenje uvek izneti i uvek ću to osuditi, doživljavam to stresno i ne mogu da verujem šta se dešava -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona je pretila Milici u najrizičnijim trenutcima za trudnoću i sad joj je ona kao pred očima, sve najgore joj je govorila i bacila joj stvari a sad kupi poene kod naroda -rekao je Terza.

- Ja ne znam šta očekivaju da im aplaudiraju i podržavamo, znam da Ša i Bebica ne mare za komentare napolju i tako svaki normalan čovek razmišlja. To je nemoć jednog tarzana i šimpanze, rekla sam ti da mi je bila slatka i simpatična ali ovaj postupak mi je dno dna -dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja