AKTUELNO

Ide kako vetar duva!

U toku je emisija 'Izbor potrčka' i 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da večeras pretrese sve aktuelne teme koje su obeležile prethodne nedelje.

Milan Milošević je pokrenuo temu o Sofiji Janićijević i Borislavu Terziću Terzi, te otkrio da je javnost šokirala zbog promene mišljenja Milene Kačavende o pomenutoj prevari.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da počnemo pretres sa temom o kojoj bruji region u pitanju su Sofija i Terza, ima onih koji osuđuju i ne osuđuju prevaru, šokirani su mnogi što je Kačavenda rekla da osuđuje i onda kad je ustala totalno promenila priču -rekao je Milan.

- Ja nikada nisam rekla da je to nešto dobro ali da se nagoveštavalo da će doći do toga. Ja sam rekla Terzi da je pečen i da ulazi u aut, između njih postoji fatalna privlačnost i zašto ne bih podržala. Od prvog dana kada je izneo mišljenje o kući ja nisam mogla da sanjam da će se ovako nešto desiti, sad kad jeste ovako ovo je bio logičan sled događaja.

- Ona je rekla da Milica treba da abortira to dete -dodao je Milan.

- Ja sam rekla za sebe da bih abortirala da mi veza nije dobra, nisam rekla da ona to treba -istakla je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Znam da Terza da nije ostala trudna nikada ne bi bio sa Milicom napolju, da li je trebao da se veri to je njihova stvar. Kod oboje se vidi privlačnost i ja sam ta koja je videla sve to u njihovim očima -dodala je Kačavenda.

- Sofija je rekla da je Miljanu bog već osudio i da ne može da se svađa sa devojkom koja ima govornu manu -pecnuo je Milan.

Meni je ovo priča za rijaliti totalno nebitna, znam da sam sa Milenom pričao i gledao se kad je prevara u pitanju i sada mi nije jasno njeno mišljenje. Znaš kakav je komentar bio kad smo videli poljubac isred izolacije i automatski znam da je pristrasna i nije iskrena -dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja