AKTUELNO

Pokušavaju da ga raskrinkaju!

U toku je emisija 'Izbor potrčaka' i 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da večeras pretrese sve aktuelne teme koje su obeležile prethodne nedelje. 

Ukućani su se okomili na Ivana Marinkovića zbog lažnog prijateljstva prema Anđeli Đuričić smatrajući da je ljubomoran na prvu temu nje i Gastoza.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ovde je sujeta prisutna kad je Gastoz u pitanju, što se tiče Anđele mislim da joj je zamerio odnos nje i Jelene. Podržavao je Anđelu u šestici samo zato što je bila tema i mislim da će tema Gastoza i Anđele biti zanimljvija -rekla je Kačavenda.

- Sad ja pitam Anđelu da demantuje da sam je podržavao dok je bila prva tema a ona ćuti, ovo je stvarno bezpbrazno jer sam je podržavao bez obzira na sve i kad je cela kuća bila protiv nje, meni je ovo super da se borim protiv dvadeset ljudi da vam pokažem vaša prava lica. Anđela se plaši da Uroš ne uradi ono što je protivno Gastozu. Ti si se prva okrenula protiv mene kada sam bio u sukobu sa Jelenom a praviš mi se drugarica -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa tako je sad si joj vratio milo za drago -dodala je Kačavenda.

- Kad mi se neko toliko dopada kakvi drugi ljudi, oni imaju radno vreme kad su zajedno zarad kadra -dodao je Ivan.

- On je spuštao loptu sa mnom i Anđelom zbog Jelene e sad kad nema temu menja priču. Mislio je da me naopravi kao oružje, nebitan je totalno bez njegovog čopora i to je tako -otkrila je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja