AKTUELNO

Prikrivena mržnja!

U toku je emisija 'Izbor potrčaka' i 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da večeras pretrese sve aktuelne teme koje su obeležile prethodne nedelje. Učesnici komentarišu podelu budžeta Ivana Marinkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da su ljudi rekli ali donekle i ne poznaju njihov odnos od ranije. To je bio udar na Gastoza jer je imao veliku sujetu prema njemu, uvek mu je smetao i znam šta je govorio o njemu da su večiti rivali. Čudno je da su se ovde zbližili ali Ivanu je zaparalo uši ovde kad sam ja navela Gastoza da vodi rijaliti. Trudio se i da rasturi mene i Anđelu kako ovde ne bi bile dobre, tako da Ivan je pokazao da mu ona nije draga osoba ali ovo je pre svega udar na Gastoza -rekla je Jelena.

- Evo sad mi je rekao da smo Gastoz i ja novi Anita i Anđelo -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve ovo što je rekao Gastoz i Jelena slažem se, ljubomoran je jer su prva tema. Anđeli se gadi kad se spomene Zvezdan i samim tim je Ivan provocira, na Gastoza je jako ljubomoran i preko Gastoza je hteo da joj utera, malo joj je zamazao oči i dao veliki budžet. On je sve na silu radio da bi Jelena bila kriva i smatram da ona nije bile prekretnica u odnosu sa Željkom, odjednom je na leto dobio prosvetljenje i posetio nas u Niš misleći da ga više niko neće komentarisati kako je loš otac -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja