AKTUELNO

Zapušio mu usta!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe, Ivana Marinkovića. Prva na redu bila je Sofija Tikačenko.

- Prvi mali budžet Sofiji, zanimljiva je i sa drugog govornog područja - rekao je Ivan.

- Tri hiljade Ana Nikolić, rekao sam da si mi jako sumnjiva. Jako si fina i kulturna, svoju ženstvenost si dovela do savršenstva. Ne dopadaju mi se neke stvari u odnosu sa Kordom - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

- Karić, srednji. Nikad te nisam komentarisao van rijalitija, to su gluiposti. Odličan si komentator, britki su i nikog ne vređaš - kazao je Ivan.

- Mali budžet može za Mimu. Smatram da si ti izdala Gruju više, rekao sam još na početku da si tupava. Bio sam ti mentor, pokušao nekako da te naučim da se izvlačiš iz nekih situacija, ali ne ide. verujem sa ćeš se pomiriti sa Urošem - rekao je Marinković.

- Rajačić, 3.000 hiljade. Možda je nekima čudno i što mi komuniciramo, ali splasla je ta situacija sa Jelenom. Nismo prijatelji, ali prozborimo u hodu - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bebica, najveće đubre, ne smatram ga nekim komentatorom. Škrt je na rečima, dovoljno je da bude malo u temi, da bi rekao nešto - rekao je Marinković.

- Ti si životni propalitet, imaš nesrećni orkestar sa glupacima. Drago mi je da ne možeš da podneseš Marka Đedovića, čak i kad čovek nije tu - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković