AKTUELNO

Turbulentan život!

Ena Čolić ispričala je Borislavu Terziću Terzi detalje svoje toksične veze sa eminentnim muškarcem, kao i drugu situaciju u kojoj je bila uhođena od strane nepoznatog fana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja radila u Hrvatskoj promociju šotova za vikend i zvoni meni telefon kad ono majka me zove u 4 ujutru, ja reko da se nije nešto desilo sa detetom, kad kaže ona bili smo u selu i vratili se kući kad ono provalnik obio vrata i upravo ga policija uhapsila. Sva svetla popaljena u kući i brava razvaljena od kamena i kako ulaze na stolu stoji muški novčanik, ona se okreće i kaže ja videla paketić i kako je otvorila novčanik vidi sliku od tog manijaka. U tom momentu silazim i kažem mužu to je onaj ludak i odma su zvali policiju i uzeli sekiru i kad su ga videli u kući pitali ga šta radiš kaže on ja sam samo došao da vidim Enu, moj otac ga udara tupim delom sekire i on pada i mi krećemo da ga bijemo. U tom momentu ulazi policija i sklanjaju ga od nas a lik govori u tom momentu da ima papir i vadi ga, govori da je neuračunljiv. Njega hapse tu i sutra me njegova mama zove i plače mu na telefon, govori da je prso u Americi zbog njihovog razvoda i ja reko neću ništa da mu naplatim i hvala Bogu nije mi se više javio -rekla je Ena, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

-Takođe jedan lik mi se javio i počeo da mi priča sve o mom životu i sa kim sam bila, to su bili romani. Kad ono sutradan nastavak, meni govori devojka na noktima da ga prijavim na policiju i prođe par dana on mi ne piše, ja rekla šta se dešava gde je nestao, da nije blizu mene. I piše on meni jedno veče da me je video na splavu i da sam bila jako tužna, a ja tačno znam gde sam bila to veče. A ja se to veče posvađala sa dečkom i bila jako nervozna. Ja sam mu napisala da su za mene svi veštačka inteligencija i zabava na instagramu i da se ne obazirem toliko na nečiju pažnju. On meni u trenutku kao ku*vo i počeo tu da me vređa i da mi preti. Ti ne shvataš koliko bolesnika ima. Pisao on meni i na tiktoku i baš mi je delovao jezivo iskreno i ja naravno iskulirala zauvek, nisam odobrila poruku. Odem ja u bioskop jedan dan sa sinom i on iza mene, sedi lik i gleda me bez prestanka. Pričala ja Kariću on mi kaže što sam se okretala u bioskopu a ja perifernim vidom ga videla, znači to je teror živi bio -dodala je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja