AKTUELNO

Takmičari dali svoj sud!

U toku su "Nominacije", a takmičari večeras biraju između Sofije Janićijević i Borislava Bore Terzića. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Milici Dugalić.  

- Sofija ne pokazuje svoju emociju, naučena je u porodici da ne iskazuje svoje osećanja jer smo sazrevai u drugačijim okolnostima. Ona se meni dopala jer je kontrolisala svaki svoj pokret i raspoloženje. U momentu kad devojka sazna da je Miss "Elite" i da je to na naslovnicama i da se ta titula ne gubi ona se nije ponašala kao ostala devojke, nego se nasjemala i prihvatila to kao činjenicu. Sofija, ja te podržavam jer znam da si sposobna žena, ali ne mogu ovog puta da te podržim jer smatram da si ishitreno ušla u vezu koja nema budućnost. Terza je hiperaktivan mladi čovek. Ne sumnjam da si dobar domaćin, ali emotivno nisi dozreo i tvoje vreme zrenja tek dolazi. Tvoja glava se nalazi u oblacima i razmišljaš drugačije nego sa nekom drugom ženom. Ja podržavam sve žene koje su u drugom stanju, a ostavljene, ja ću tebe da pošaljem, a Sofiju da ostavim jer smatram da će da nađe pravi put - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja njih oboje gotivim, ali sam rekla da ću biti iskrena. Sofija je dobar prijatelj, slobodna je devojka, samo ne razumem jer je u ponedeljak rekla da neće da uđe u vezu, a sutra se smuvala sa njim. Ona bi ušla u vezu sa Karićem da joj je on dao povoda. Ono što si rekla za Anđelu smatram da si izljubomorisala jer si bila u prisnom odnosu sa Gastozom, nakon što je on rekao da je Anđela najlepša izljubomorisala si. Slobodna si, ali treba da imaš osećaj za Milicu. Terza je jako dobar prijatelj, ali teška švalerčina. Meni da je majka rekla da mi je otac to uradio dok je bila trudna ne bih ga gledala istim očima. Verujem da si se zaljubio, ali ne verujem kad kažeš da je nisi voleo. Sofiju ću da sačuvam - rekla je Džordi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sa Terzom sam dosta dobar, mislim da je sam sebi zabio gol na početku otakmice i sad juri rezultat. Najviše bih voleo da može brat da mu lupi šamar realnosti i kaže da je izgubio najvećeg prijatelja. Kako brani Sofiju tako treba da brani Milicu koja će mu doneti nešto najvrednije. Moj najveći poraz je što mi dete odrasta bez oba roditelja. Izbegavam da budem s njim jer ne bih voleo da me neko poveže kako sam ga savetovao. Što se tiče Sofije ona mu je bezlična, a posle rijalitija će biti prepoznatljiva kao ona što je bila sa Terzom. Pošto sam dobar sa Terzom treba da ode u izolaciju i malo da razmisli o svojim postupcima - pričao je Aca Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nominovao bih Terzu, suviše sam kratko ovde - rekao je Saša Mihajlović.

- Dečko kao dečko je dobar, samo je klinac u duši. Sa Sofijom sam više vremena proveo, mislim da zna šta radi. Ima li ljubavi ili ne, znaju njih dvoje. Šaljem njega, a nju ostavljam - komentarisao je Lule Bahanalija.

- Terza je osoba koja je mene najviše uvredila, rekao mi je da me je Bog kaznio, a nakon toga je saznao da će da dobije dete. Vidim da ga takve stvari nisu opametile. Ša je rekao gore izrečene stvari, kako nikad neće biti otac. To izgovara čovek koji sad čeka dete. On nikad ne može da bude dobar čovek jer je sa nekim podelio hleb ili ručak. To nisu nagle i ishitrene reakcije, nejagore stvari je i svojoj Milici izgovarao prošle sezone. Lažan je, odvratan i podmukao. On najgore moguće vređa ljude, a da ne pričam o stvarima koje se tiču Milice.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić