AKTUELNO

Iskreno!

U toku su 'Nominacije'. Ukućani biraju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević kome žele da vide leđa. Na redu da izlažu su Nikola Škatarić Najo, Marko Zec i Božo Franić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Krenuću od Sofije, u par situacija sam ti rekao da si jako lukava i neosuđujem te zbog situacije, malo si sebična i ne gledaš drugu stranu i zaista ne želim da pričam mnogo. Terza mislim da si napravio veću grešku sa Milicom, možda ti se Sofija više svidela ali kad vidiš bebu malu da ćeš tražiti da ti oprosti i mislim da ćemo biti veliki prijatelji kad izađemo -rekao je Najo.

- Ja sam sa Terzom dobar i ostavljam Terzu a šaljem Sofiju -rekao je Zec.

- Boli me stomak i s*re mi se od ovih moralnih vertikala, pola njih oričaju tužne priče kao da je ovo savetovalište, nemoj suditi da tebi ne bude suđeno. Ja podržavam Terzu jer i napolju nije bio neki odnos ako mu je dala ultimatum, ljudi su takvi gamad, stoka i đubrad. Ajde ti Gastoze ćuti što si pušio 20 kurč*a na Tajlandu. Mislim da će biti ne dobar nego najbolji otac. Neću ga ja osuđivati, imam sa njim dobru komunikaciju, bratina prava koji se pokazao kao pravi čovek i tu je uvek za mene kad je hrana u pitanju. Bitan je samo odnos prema detetu i došao je radi njega. O Sofiji isto mislim sve okej, imamo neku komunikaciju ne preterano, ona je slobodna cura i neka uživaju zajedno, šaljem nju -rekao je Božo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja