AKTUELNO

Nova saznanja!

U toku su 'Nominacije'. Ukućani biraju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević kome žele da vide leđa. Na redu da izlažu su Sandra Obradović, Dačo Virijević i Jovan Pejić Peja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sa Sofijom i terzom imam korektan odnos, ko sam ja vama da sudim, svako ovde nosi svoj krst, jedino što imam da zamerim je to što nije stisnuo kočnicu a ti si trebala da upravljaš njime. Mislim da si trebao da prekineš taj odnos ako nisi bio srećan, ako je prava ljubav uvel ću podržati, poslaću Sofiju -rekla je Sandra.

- Biću iskren jer mnogi nisu bili iskreni i znam šta se priča po ćoškovima. Ja podržavam njihovu vezu ali ne podržavam Terzin postupak, ja sam itekako svestan jer su se moji razveli kad je moj brat imao 3 meseca ali to ne umanjuje činjenicu da je bio dobar mozak. Mnogi pričaju da će biti loš momak a iste žene isto tako ostave decu po 2 godine i uđu u rijaliti. Mislim da sa nekim sa kim jede nije pravi prijatelj, o Sofiji takođe mislim sve najbolje, mnogi pričaju da je prostitutka ali ja znam ko je Sofija i poslaću Terzu -rekao je Dačo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Terza i ja imamo okej odnos i rekao mi je da bi voleo da budem malo smireniji, bivša devojka me je naučila da nekog volim i promenila me je totalno. Možda još uvek nisi došao do prave ljubavi, ne mogu da kažem da podržavam vašu vezu jer poštujem svoju majku. Moj otac je išao po kafanama ali mi je itekako dao mnogo ljubavi i smatram da se žensko dete najviše voli, Terza je meni ovde mnogo pomogao i smatram da nije loš čovek. Sa Sofijom sam stavio blokadu jer mislim da si hladna i mislim da ne pokazuješ dovoljno emocije, mislim da dobro vladaš situacijom ovde i da si jako proračunata, šaljem Sofiju u izolaciju -rekao je Peja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja