AKTUELNO

Posavetovao ga kao brata!

U toku su 'Nominacije'. Ukućani biraju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević kome žele da vide leđa. Na redu da izlažu su Danijel Dujković Munjez, Miona Jovanović, Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam u neobranom grožđu jer će Terza da skoči na mene ali biću iskren. Sedeo sam sa njegovom majkom i rekla mi je da ga čuvam i da budem uz njega ali se on sam sa sobom bori i ne mogu da mu pomognem, ja ne podržavam ovaj odnos od početka i mislim da mu je bilo sramota da mi kaže ovako nešto. Mislim da je to dobra stvar jer znam da mu je teško to da mi objavi. Milica i on su imali impulsivne reakcije ali da je bila velika ljubav jeste. Plakali zajedno, smejali se i da mi neko kaže da nije bilo ljubavi ne može. Mnogo je sve ovo mlado da bih osuđivao samo mi se ne sviđa tako brz ulazak u vezu, poslaću Sofiju jer mi je Terza kao brat -rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se tiče Sofije, naš odnos je korektan, nisi sujetna i ljubomorna, svesna si sebe. Ko sam ja da ti pričam o tvom postupku, gledala si gde imaš neku prođu, najviše se potrudio oko tebe i to te najviše i kupilo. Nisi me uvredila nikada i radi šta oćeš sa svojim životom, mislim da voliš situirane muškarce, nije neka spektakularna emocija. Što se Terze tiče ne sviđa mi se kako se ponaša, uvek smo bili korektni i nakon ove svađe nema potrebe da se prelazi preko reči, meni takve osobe nisu potrebne koje psuju žive i mrtve, totalno si bez empatije. Mislim da je vaša veridba bila radi marketinga i da vas je ponela rijaliti atmosfera, tako da šaljem tebe -rekla je Miona.

- Što se Terze tiče mi imamo dobar odnos od početka i nismo imali veće konflikte, ne bih vas dvoje da komentarišem, dovoljno su ljudi već rekli znaš da si napravio grešku ali to je to, što se Sofije tiče isto je korektna ali što se situacije tiče mislim da si premazana svim bojama i da imaš neki cilj, šaljem Sofiju -rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja