AKTUELNO

Poistovetila se sa situacijom!

U toku su 'Nominacije'. Ukućani biraju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević kome žele da vide leđa. Na redu da izlaže je Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Posle ovoga svega ne znam šta bih rekla, drugi ljudi kažu sve i veoravtno ću i sad sve zaboraviti. Ja sam nešto jako slično prošla. Za Terzu ću reći sve što sam rekla za njega kao dobrog momka mi se ovde pokazao kao loš čoivek. Nije kompetentan da priča o deci jer je meni prvi uvredio dete. Ovde si pričao da nije bilo ljubavi između tebe i Milice a stalno ste se grlili ovde i plakao si kad si saznao da je trudna, to je bio najemotivniji trenutak za sve ovde. Meni je Milica ovde rekla da ne bi prva rodila bebu da ti nisi takav kakav jesi i da nije videla da ti to ne želiš. Ti sad tvrdiš da ona to nije rekla. Kad sam ja ostala trudna vi ste bili ti koji ste me napali da ne treba da rodim a pogledaj kakav si se ti sad pokazao. Milica te gleda svaki dan na televiziji i tvoj postupak je katastrofalan, on nema empatiju za to i nije mogao sačekati da se Milica porodi pa da uđe u vezu, po meni to niko ne treba da napravi. Stojim pri tome da njegov otac ovo ne podržava i da je bar malo na strani Milice -rekla je Aneli, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Sofiji nemam šta da zamerim što se tiče našeg odnosa ali je jako lukava i prefrigrana, nije pokazala ni trunku srama ni blama, samo trepće okicama i pravi se budala. Da je hteo Karić da bude sa njom ona bi ušla sa njim u vezu i samo se prešaltala na terzu, obiće joj se o glavu kad tad ovo. Ne smatram da si dobra osoba čim možeš ovo da napraviš i ti ćeš biti jednom majka i imaćeš jednom muža tako da nećeš ni ti želeti da ti neko ovo uradi -odbrusila je Aneli.

- Jel normalno da se jedna majka je*e na televiziji i da dete to gleda -rekao je Terza.

- Slušaj ološu jedan tek da vidiš šta će tvoje dete da gleda, ovo ovde a Sofija će te ostaviti ovde za tri meseca već, on je napravio ovaj čin jer je Sofija atraktivna žena i itekako će mu zabiti nož u leđa, šaljem Sofiju u izolaciju -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja