AKTUELNO

Uhvaćena u kontradiktornosti!

U toku su "Nominacije", a takmičari večeras biraju između Sofije Janićijević i Borislava Bore Terzića. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi.

- Baš želim da čujem šta će da kažu svi oni koji su varali žene i ostavljali decu. Što se Sofije tiče šta sam rekla to sam i mislila, nosiš univerzalnu lepotu, ali kod tebe ne vidim to je personaliti. Ti možda imaš veću odgovornost nego on, gledajući s aspekta udate žene i žene koja je bila trudna. Verujem da Milica prolazi kroz pakao, posebno jer je u drugom stanju. Mogu da razumem da tebe to ne interesuje, ali ja neke stvari nikad ne bih uradila. Smatram da si tip žene koja gazi preko mrtvih da bi došla do cilja. Mene zanima tvoj odnos prema Terzi, jer ti ništa ne stavljaš na kocku. Držiš se za sad svega što radiš i stojiš iza svojih postupaka. Dopada mi se tvoja smirenost i pristojnost, kulturna si i meni interesantna. To su dobre osobine za ženu koja gleda samo sebe. Ja podržavam ovo, podržavam ljubav i ovaj odnos - pričala je Kačavenda, pa nastavila:

- Što se tiče Terze ne smatram ovo lošim postupkom, nego rizikom. Trudnoću neću da komentarišem jer veze s mozgom nemaš kroz šta prolazi. Ovo dokazuje da vaš odnos nije valjao. Želeo si da imaš dete i porodicu, ne mogu da sudim jer ovo je život. Ovo se viđa svaki dan - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ne mislim da ćeš biti loš otac. Ne mogu da osudim, jer su se od samog početka videle simpatije. Imate moju podršku, volela bih da ovo potraje. Ja verujem da ćeš da izguraš i da ćeš biti dobar tata - govorila je Milena.

- Ti si se složila sa mnom da je ovo najgore nešto ikada. Ja sam samo rekao ono što si ti pričala - umešao se Ša.

- Milena ni juče nije htela da kaže svoje mišljenje - poručio je Bebica.

-

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić