AKTUELNO

Žestoko ih potkačio!

U toku su 'Nominacije'. Ukućani biraju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević kome žele da vide leđa. Na redu da izlaže je Nenad Macanović Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ču početi od Sofije, o njoj nemam uopšte lepo mišljenje, pratim šta radi i imam osećaj kao da se sladi svemu što se dešava Milici, dok je on pričao o Milici i plakao ona se smejala svemu tome. Meni je jako loš čovek, vrlo je perfidna i zloba i što je poželela sreću Milici je bilo provociranje jako zlobno. Imam osećaj da je srećna što je sve to pokvarila, nije se zaljubila i ništa je ne zanima osim priče u rijalitiju. To će trajati još malo i kad izađe neće se videti više. Mislim da je ozbiljan ološ i jako proračunata. Što se tiče Terze pokazao je da je jako loš čovek -rekao je Bebica.

- Do juče si me obožavao, bio si potrčko jednom dečku i meni i sad meni nešto pričaš -rekao je Terza.

- Kakav si drug videlo se prema Ša da si jedna seoska džumanda, to sve govori o tebi kakav si prijatelj i o tom vašem prijateljstvu. Za razliku od tebe moja žena i dalje nosi moje prezime -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Je*em li te u usta jedna seljačka, zaslužuješ samo vređanje -dodala je Miljana.

- Što me napadaju dva na jedan đubrad jedna -rekao je Terza.

- Jako je loše što pokušavaš Milicu da degradiraš, to si sve ti predstavio kako je bilo loše ali si demantovan od strane Darka kada je pročitao prepiske. Pokušavaš da se kod Sofije opereš od Milice, o tome šta radiš i da nemaš ni malo empatije ni saosećajnosti. jedva čekam Raško da komentariše jer je lepo krenuo pa je prekinut, mislim da nećeš biti dobar otac jer nemaš svoje ja i jedan si veliki ljigavac. Ne moraš da budeš NN otac ali ne mora da nosi tvoje prezime, samim tim da ti nije stalo do Sofije dokazuje da ćeš da odeš kući ako te neko provocira. Gadno mi je kad ih vidim zajedno tako da je meni ovo stvarno jezivo -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja