AKTUELNO

Zanimljvo zapažanje!

U toku su 'Nominacije'. Ukućani biraju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević kome žele da vide leđa. Prvi na redu da izlaže je Nenad Marinković Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam za ovaj mladi par pripremio govor još prošle nedelje. Terza ja sam tebi već sve rekao unapred, zglajznuli ste na početku, imate sad veliki teret zajedno. Smatram da si se malo zaigrao i da ti godine to ne dozvoljavaju a ni situacija. S obzirom da si sam rekao da nije bilo bajno i sjajno i da ste krili probleme u očima javnosti jer si želeo da istraje koliko može. Nije mi čudo da si pao na šarm mlade Sofije, trebao si po meni da ispadneš koliko toliko gospodin da se desi ono najbolje na svetu i da onda cepate dalje jer postoji sumnja da Milica ne može da bude ravnodušna kad vas gleda. U tom slučaju tu si ispao malo donji i mislim kad bi ti davao savet kao burazeru da malo spustiš loptu dok ne čujemo lepe vesti, da budete korektni i da ne pravite lepe klipove čisto da izgurate to zajedno i onda da se vratite na staro. Što se tiče našeg druženja ti si mi super momak, još nisam video da neko stavlja pivo u oči i još jedna mala zamerka što si zaštitnički nastrojen prema Sofiji i jednom si rekao nemoj da vam je*em svima mater, ona može da radi šta hoće. Ona je sva nekako smirena i treba ti to da pokupiš od nje -rekao je Gastoz.

- To sam ja, mogu možda nešto da korigujem ali sam impulsivan i malo možda treba da prikočim, probaću sve to -rekao je Terza.

- Sofija je lepa devojka i nadam se da nećeš zabranjivati da pričamo

- Ja verujem tebi i nekim muškarcima ali pojedincima nikako ne mogu da verujem jer znam na šta su spremni -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sofija svaka čast imaš m**da od slona, vidim da ti je sad lepo u rijalitiju. Smatram te totalno drugačijom osobom od njega i malo elokventniju. Ti si izgovorila nešto juče a to je da si mu dala ultimatum ako želi nešto sa tobom i to ženi sa kojom treba da ima dete -rekao je Gastoz.

- Ja njemu nisam rekao da je ostavi odma nego kad za to dođe vreme -rekla ej Sofija.

- Kakvo mišljenje imaš o njemu koji je spreman da tako nešto uradi jednoj ženi? -pitao je Gastoz.

- Ako gledamo iz te prizme loše ali ako je tako želeo nemam šta da kažem -rekla je Sofija.

- Dobro Sofija, vi ste uradili to što ste želeli ako je vama to bitno ponašajte se u skladu sa situacijom i nadam se da ćete otići u Tursku, dobio si ono što si hteo i nemoj da izgubiš ono što ti je bitno. Ja šaljem Sofiju jer je uradila loše delo -rekao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja