AKTUELNO

Napeto!

Učesnici danas biraju najkoristoljubiviju osobu. Ovonedeljni vođa, Jelena Ilić dala je reč Miljani Kulić, koja je prva otkrila svoj stav na ovu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prva je Sofija. Devojka nikakvu empatiju nema prema trudnoj Milici. Umesto da je našla nekog momka među ovoliko lepih, ona se zakačila za Terzu. Ni gram empatije nema. Drugo mesto je Ivan. Video je Željka samo da ne bi imao pritsak javnosti. Želeo je nakon što se rastao od Jelene da pomaže kako mu je ona branila da viđa Željka, ali ja sad vidim da nije ona bila razlog, već njega njegov sin ne zanima. Stefan Korda je na mestu broj tri. Mislim da mu se Ana ne sviđa, već da je isti ko Bebica. Mislim da nisi preboleo to što je ona nekad bila muškarac. Ona svakako zaslužuje bolje od tebe. Lažiraš svoje emocije - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prva osoba za koju mislim da je najkoristoljubivija je Mateja. On me je iskoristio, osećam se kao kanta, kao neki džoger. Ušla ti je i bivša devojka ovde, verovatno uživaš u njenom prisutvu. Na drugom mestu je Rajačić, koristio je sve devojke s kojima je bio. Na trećem mestu je Munjez, on ovde takođe koristi devojke kako bi bio intiman sa njima, a posle toga ih ostavi - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.  

Autor: S.Z.