AKTUELNO

Dele mišljenje!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'' sa voditeljem Milanom Miloševićem. Prva tema emisije je odnos Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze, reč je dobio Danijel Dujković Munjez.

- Ne mogu da verujem da slušate glup monolog Ivana. Žena mu sedi do njega, on kaže ja vidim da njenu facijalnu ekspresiju, a ona te varala - rekao je Munjez.

- To što si j*bo Jelenu, pa se sad štitite, to je drugo - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sram te bilo, a što se tiče ove teme, Milica je 80 posto znala da će da se desi ovo, jer je on labilan. Sofija je njemu dala pažnju, on se upalio. Ona apsolutno nije iskrena i ogradila se svakom rečenicom. Ne mora da kaže da je zaljubljena, ali treba da priča iskreno. Navodila te na svakoj anketi, a sad se ograđuje - rekao je Munja.

- Ja se ne slažem s pojedincima. Videlo se po Terzinoj reakciji da se razočarao u to što je rekla. Dovela ga je do svega tim poljupcima, a sad se ograđuje. Mislim da joj prija rijaliti priča, a sad ne zna šta da radi - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da se ovde 80 posto ljudi ogradilo, zbog toga šta će narod reći. Mislim da je Terza i pre nego što je ušao shvatio da s Milicom nije to to. Mislim da tvoj otac neće prihvatiti ni Sofiju, trebalo bi o tome da razmisliš isto. Ona deluje izgubljeno, nije sigurna da li joj je ovo trebalo - rekao je Karić.

- Mislim da ćeš se vratiti Milici, ali vreme će pokazati. Smatram da ovo sa Sofijine strane nije iskreno - rekao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković