AKTUELNO

Provalio je!

U toku je emisija ''Izbor potrčka'' sa voditeljem Milanom Miloševićem. Prva tema bila je raspodela budžeta Jelene Ilić, a Ivan Marinković prvi je dobio reč.

- Jelena je danas podelila budžet, šta Ivan ima da kaže na to - pitao je Milan.

- Moj utisak je da je sve male budžete podelila ljudima koji su bili dobri sa mnom ili koji su dobri sa mnom. Ona je pokušala da lične sukobe s ljudima, prebaci na mene. Okupila je ekipu u kojoj konačno može da dominira. Ona će da plače tokom cele sezone, jer kad lažeš, puštaš suze. Žena nije imala prebivalište, ali dobila je sve preko mene, bitisala je šest godina u ovom gradu. Drago mi je da je pokušala da se uvuče Urošu, pa je on nagazio. Ona nikad nije bila dominantna ni u jednom društvu, tako da sad je dobila želju. Ona sad misli da je popularna, pa puca na prvo mesto. Na to je njen dečko rekao da će da prosperira - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovaj budžet je osvojio Ivana, Rajačića i Gruju - ubacila se Jelena.

- Uradi čelo, kad si već s*se - rekao je Marinković.

- Koji budžet te najviše šokirao - pitao je Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nijedan me nije šokirao, ali kao Kadra joj je prijatelj, a nije ga videla godinama. Kadra je jako iskren, savetovao me je da tražim zabranu prilaska. Nekako mi je neiskren njihov odnos. Primetio sam da je Jelena opčinjena Lukom, izabrala je danas Karića i njega, jer su oni kao njeni vrhovi - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković