AKTUELNO

Mnogi su se iznenadili što baš ona napušta Belu kuću.

U toku prethodne noći u Beloj kući su održane nominacije, gde je od strane zadrugara bio odlučujući samo jedan glas, a titulu nominovane odnela je Mina Vrbaški. I gledaoci su imali pravo da pošalju nekoga od ukućana u izolaciju, a ovoga puta su to bile Divna Milanović i Dragana Žeželj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njih tri su ceo dan provele u sobi za izolaciju. Kada je došao Ognjen Amidžić to je bio odlučujući trenutak kada će zaigrati igru sa čašama, gde će ukućanke naizmenično stavljati jednu ispod druge, a čija poslednja čaša dođe na vrh taj će biti pobednik.

Iz ove igre je kao pobednica izašla Mina Vrbaški i samim tim su njeni glasovi duplirani, a to je bilo ukupno 44% glasova.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanka koja je od strane publike osvojila 30% glasova je Dragana Žeželj, a Divna Milanović je imala najmanji broj glasova, 26% pa je samim tim morala da spakuje kofere, da se zauvek pozdravi sa ukućanima i napusti najgledaniji rijaliti "Zadrugu".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanka je bila vidno razočarana zbog ovoga, a ovo je prvi put da su takmičarke u Zadruzi imale jednak broj glasova u toku nominacija. Do samog kraja igre bilo je i te kako neizvesno ko će napustiti Belu kuću, a kakva je bila reakcija ukućanke koja je napustila najgledaniji rijaliti pogledajte u nastavku.

Pročitajte još: IZVEO JE IZ TAKTA, Matora nasrnula na Marka, OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO! (VIDEO)

Pink.rs

#Divna Milanović

#Dragana Žeželj

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'