AKTUELNO

Sačuvaj me Bože!

U toku je anketa. Učesnici danas biraju najumišljeniju osobu. Na redu da izlažu su Ana Nikolić, Nikola Grujić Gruja i Miona Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Na broju tri zato što nikad nije rekao da je pratio rijaliti a kad je ušao zna sve i sa kim treba da se druži tako da je folirant. Broj dva neka bude Anđela jer je na pola puta, ona je zvezda i jedinstvena i drago mi je što nas gleda malo sa visine. Broj jedan je Poršelina, dobro ti ide nastavi tako, ti gledaš sebe a drugi neka gledaju tebe -rekla je Ana.

- Na prvom mestu Milena Šarac koja je komentarisala mlađe devojke da su menjale momke, umišljena je da je viža od njih a jedina je spavala sa dva muškarca, takođe je rekla da se njoj desila ovde ljubav a ima da je šutne ovaj čim stigne -rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da odgvorim ovoj devojčici da nisam slala nikoga da mi prenosi, samo sam pitala Ša kako je zna, niti bih joj ikad prišla niti me zanima. Te što se kače kako bi opstale neću komentarisati, smešne ste i provaljene. Niko ne može da mu priđe jer ste ispušile -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja