AKTUELNO

Opleo!

U toku je anketa. Učesnici danas biraju najumišljeniju osobu. Na redu da izlažu su Ivan Marinković, Božo Franić i Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Opšti utisak dosadašnjih govorancija je Sofija, mislim da ona nije umišljena jer vi samo mašite teme i uvek onog sa koga ste najgori stavljate na anketu. Prva osoba koja je umišljena je Jelena Ilić, godinama priča jednu te istu priču, lažna novinarka koja je daja 4 i po ispita, nema dan radnog staža, uvalila se kod mene kako bi postala nešto i sad je postala starleta konačno, to je bio i njen cilj celog života. Bebica takođe kojeg ostavlja bitkoinka uskoro -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pušio si ku*čeve jer ostao bez para i sad si došao ovde, utripovao si cirkuzanta ovde a nikog nemaš, znači Gastoz. Zatim ova blindirana, nadam se da neće pasti u depresiju kada dođe Maja Marinković i prvo mesto Buljaš Stanić, mislim da je ove godine nije toliko bitan kao prošle, pao je u drugi plan i to je to -rekao je Božo.

Najumišljeniji je ovaj patuljak Stanić, zatim Dipsi Anđela koja misli da može da spere svoje grehe, ja sam tu da budem podsetnik za sve, budite to što jeste i opustite se malo, ne bih više da dužim -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja