AKTUELNO

Njihov odnos uvek varira!

U toku je anketa. Učesnici danas biraju najumišljeniju osobu. Na redu da izlažu su Milena Kačavenda, Uroš Rajačić i Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Broj jedan je Marko Zec koji je umislio da je frajer a seljačina je, Mima koja je umislila da je najbolja riba a ustvari je devojka žešći krš, velika gospođa a dobiće pedalu jako bitno i na trećem mestu Ćomi Boj, neću da dajem kadar takvima kao ti, nisi se snašao ni u čemu, napušavaš ljude ničim izazvan. Možeš da me zoveš čelična lejdi ali se ipak baviš sa mnom -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođa koja se predstavljala kao moralna veganka a to je Kačavenda, nbroj dva je Slađa koja je ušla pod svojim idolima prošle sezone, trebala bi da menja model zato što neće da je prihvate za ozbiljno u životu. Kadra na trećem mestu mada je mislim da je njegova maska to, juče si pokazao u bazenu da si kao malo dete ali se ovde foliraš da si nešto bitan -dodao je Rajačić.

- Matea mi je nabrijana nekako, Slađa jako visoko leti takođe i za kraj mislim da je Ivan Marinković takože jako umišljen i misli da je više od onoga što jeste zaista -rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja