AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka Ivana Šopić spremna je da zajedno sa učesnicima odgleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Pojedine učesnice otkrile su da ih je Nikola Grujić Gruja gledao te su došli do zaključka da je preboleo Mimu Šarac.

- Ja kad vidim da je nekome loše ja priđem da pomognem ali su počeli da nas povezuju, ja sam njemu rekla da mislim da mu se sviđam gde je on meni i priznao da sam ja njemu rekla da sam emotivno zauzeta i da ga gledam kao drugara. Od tad sam se odaljila od njega i zaista smo manje provodili vremena, mislim da je delom uticalo to što ja nisam imala reakcije ali ja sam gledala da izbegnem temu što se tiče mojih reakcija -rekla je Mrvica.

Foto: TV Pink Printscreen

- On kada je gledao Mimu i Rajačića na žurci kako se ljube on je bio mrtav hladan tako da mislim da se ohladila od njega, ja ga podržavam što se ne da i što se bori -rekla je Aleksandra.

- On je mene gledao tako nekad u prolazu, ali ne želim to da komentarišem niti mi je bitno, ja samo govorim za Uroša da će ova glupača proći kao i ja -rekla je Keneški.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja