AKTUELNO

Rat!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka Ivana Šopić spremna je da zajedno sa učesnicima odgleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ušli su u žestok sukob sa Urošem i Anđelom.

Anđelino pranje kao i do sad. Uroš koji je ukanalio svoj porodicu, izmišljao sve o njima. Prvi zatvorenik Elite si bio danas tako da nemoj da brineš za mene. Ona stalno priča o meni tako da nemam šta da kažem. Ja njoj nemam šta da kažem jer ona meni nema šta da zameri samo ustane i kaže jednu rečenicu -rekla je Miona.

Ti si uvela ruža pored ovog čoveka, bitno je da ima milionske preglede -rekao je Uroš.

Mogu samo da kažem da su u trendingu -rekla je Ivana.

A mogu da zamislim komentare i dislajkove -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Umesto što se brineš našim pregledima bolje se bavi tvojim psihijatrijskim pregledima. Nema te nigde, Đole te je ove sezone totalno bacio u senku. Mene je Anđela prva pecnula i ja zaista nemam ništa protiv nje samo mislim da je najveći folirant koji je ikad ušao. Ako ona priča o nekim masnicama mene zanima šta su one njene masnice po njenim nogama. Vidi se da je devojka nesrećna totalno i isfrustrirana svojim životnim izborima. Predviđam raskid ovog prijateljstva Anđele i Uroša jer su dva teletabisa -rekao je Ša.

- Nemam šta novo da kažem tako da se ne bih ponavljala, ona se ne brani jer je verbalno slaba i nema kapacitet za bilo šta. Progovorila slova nije u zadruzi 3 i onda dok nije ušao Stanislav nije imala težinu. Smatram da je vidim jadnu i bednu ispijenu kao što sam i ja bila. Ona dok ustane treba joj dva minuta i dok izgovori ovde se svi porodimo, ja zaista ne mogu da se svađam sa ljudima koji su verbalno na nivou deteta -dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja