AKTUELNO

Žestoko se zakuvalo na samom početku večerašnje emsije!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić najavila je novi klip, a takmičari "Elite" imali su priliku da vide kako Milana Šarac Mimas priča o Urošu Rajačiću i emocijama koje ima prema njemu.

- Ja sam sigurna u sebe. Sviđa mi se on mnogo i ne plašim se da ću biti izigrana - rekla je Mima.

- Lažni pirat nije normalan, a ona je glupa kao tocilo. Ne mogu da verujem, neobična situacija, Ivan i Uroš raspravljaju, nema žara i poriva... Koji je to muškarac kr*snuo ti ženu, pa onda ko je bolji frajer... Ovo niko nije normalan. Ovaj mentol ne može da bude prva teme, on je lažni j*bač na baterije koje može ovakve da skuplja - govorila je Milena.

- Ne mogu da te gledam, zaljubiću se opet. Sela si tu, prvi ti je Uroš rekao, kako se okrećeš dok sam u pušionici. Ti ne umeš da se ponašaš - dodao je Rajačić.

- Ovaj nije normalan. On je naseo na lažnu advokatsku kancelariju. Mima i Gruja su nenormalni, ostavio je ženu, prevario suprugu, dvoje dece, tri godine su zajedno... Između njih su bile rasprave od samog početka, suviše su mi mirni - nastavila je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da je Mimas više iz sprdnje rekla da je odlepila, meni nije realno da se zaljubila za dva dana i preko noći prestala da voli Gruju. Meni je neralno za jedan dan da se zaljubi - komentarisala je Jordanka.

- Kako je moguće da Gruja nije primetio da ima nešto? Žena je njega u glavi ostavila, prebolela i došla ovde i zaljubila se. On nije prošlo tri dana, a ušao je kod druge da spava. To znači da su oboje foliranti - rekla je Keti.

- Opet sam žrtva rijalitija - poručio je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić