AKTUELNO

Svi ukućani su pružili blogerki i pevaču veliku podršku.

Sloba Radanović i Luna Đogani imali kraću raspravu zbog toga što će pevač gostovati sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar u emisiji Amidži šou. Nakon njihove svađe Radanović je pobesneo i šutirao sve što je našao pred sobom, a zadrugari su odmah pritrčali da ga smire.

Foto: Printscreen Youtube

Anđelo Ranković je bio prvi koji je prišao Slobi da ga posavetuje da prebrodi ovu situaciju u kojoj se našao, a odmah su došli i Radosav Stefanović Žuti, Milan Milošević, a zatim i Miki Đuričić, koji ga je očinski posavetovao.

Foto: Printscreen Youtube

Morate da budete dostojanstveni. Ne smeš ti da pukneš. Još 70 dana, je*ote kurac. Druže ti si jedina žrtva ovog rijalitija, smiri se. Moraš da misliš na sebe u svemu tome. Smiri se nemoj da se nerviraš slučajno - hrabrio je Miki Slobu.

Foto: Printscreen Youtube

Dok je jedna polovina zadrugara tešila Slobu, druga je savetovala Lunu da mora da se suoči i da prihvati situaciju takva kakva je i da mora da prihvati činjenicu da i pored toga što je Kija Radanovićeva supruga, ona je devojka sa kojom je odabrao da nastavi život.

Teodora Džehverović je zaboravila na svađe koje je imala sa Đoganijevom i prva je ohrabrila da mora pokušati da ima više razumevanja za svog dečka. Njene reči su je najviše motivisale da reši svoj problem sa Slobom.

Haotično ste počeli da se svađate. Sve što ste gutali do sada, to se odražava na vaš odnos. Nije da se vi manje volite. Treba da gutaš i jedeš. Dečko više nema živaca, nema strpljenja. Ćuti, progutaj, izbroj do 10...Reci trpela sam šest meseci mogu i sada. Za neke ćeš biti ljubavnica i da si najbolja i da si najgora - Teodora je davala Luni podršku.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Andrijana RONILA SUZE RADOSNICE zbog ulaska svog oca, OVAJ zadrugar POLJUBIO RUKU Bebi Dol! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'