AKTUELNO

Opleo po njoj!

U toku je anketa,a učesnici imaju zadatak da glasaju za najvećeg folirant u kući. Reč je dobio Jovan Pejić Peja koji je urnisao Sofiju Janićijević zbog flerta sa svim muškarcima u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sofija je prvi folirant, ona se ovde nije muvala samo sa Ćubom koji gleda gore i sa Božom koji ima naočare - rekao je Peja.

- Nisam ni sa tobom - rekla je Sofija.

- Dobro ako misliš da nisi, ja sam posle dva dana skontao tvoju igru ovde da hoćeš da momci trče za tobom - rekao je Peja.

- Ko trči za njom? - upitao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uvek svi - rekao je Peja.

- Šta je problem? Kadro što ne kažeš da si zaljubljen u nju? Ja ne vidim da je iko zaljubljen u nju, ko trči to za nju? Nema šta ja nju da branim. Ako je neko prema nekoj osobi ljubazan, onda je potrčko? - rekao je Terza.

- Pa što onda meni nisi dao kečap? - upitao je Soni.

- Ma daj, bre - rekao je Terza.

- Ona je folirant jer je pikirala Stefana, drugi folirant je Ivana Keneški, ona je ušla sa ciljem da bude primećena - rekao je Peja, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Na trećem mestu nalazi se Teodora Delić, ona je krenula na mene ovde. To je jedna devojka koja je ostavila svog dečka, pa je shvatila sutra ujutru da ne zna jaja da spremi sama i pomirila se sa njim - rekao je Peja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.