AKTUELNO

Krenula peckanja!

U toku je emisija 'Nominacije'. Ukućani večeras biraju između Slađe Blinde i Nikole Škatarića kome žele da vide leđa. Na redu da nominuju su Elvin Kadrić, Dačo Virijević i Marko Zec.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo evo da otpevamo neku pesmu za Nikolu, sve me boli ali umreti neću, koliko me srce boli toliko ti želim sreću. Emotivac, samokontrola, odsutan je često, samo nemoj da piješ, izbegavaj Uroša. Mi nismo nešto puno pričali, o Slađi mislim da ima svoj stav, zanimljiva je i strastvena, ne voli da bude odbijena, vatra živa. ostaviću Slađu, poslaću Naju -rekao je Kadrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ču prvo da komentarišem Naja, vidim da svi imaju lepo mišljenje o njemu ali meni je to suprotno. Mislim sve najgore o njemu jer krade tuđe mame, šalim se mislim da je kvalitetan momak i nemam ništa loše da kažem. Slađa je neko ko je za ovaj rijaliti, skroz je priznajem kao maćehu,n moj otac je imao četiri braka, odbranila me je par puta i ja bih stalno pristala da ide kod Slađe i ako ima dugu devojku moj otac, moraću Naja da pošaljem -rekao je Dačo.

Ponašanje katastrofa, nešto me je prozivao uživo, nekako ne trpi da je neko malo iznad njega, da sam ljubomoran na njega ne bih skrinovao njegov profil da ga predložim, tako da ostavljam Slađu a Naja šaljem -rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja