AKTUELNO

Zanimljivo!

U toku je emisija 'Nominacije'. Ukućani večeras biraju između Slađe Blinde i kome žele da vide leđa. Na redu da nominuju su Milena Kačavenda i Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni se Nikola jako sviđa, smatram da je jako odmeren i proračunat, ima to neko tradicionalno ponašanje koje se vuče od kuće, jasno se vidi da si vaspitan u duhu kakav volim. Mislim da si vrlo energičan ali da se držiš pod kontrolom, nisi iskompleksiran i jako si spontan. Jedan si od najzgodnijih muškaraca u kući ali ti sve držiš pod kočnicom i jako mi se sviđaš karakterno. Što se Slađe tiče super smo se družile oduvek, nikad nije imala predrasude prema meni, dala je prostor da me upozna, smatram da si dobar drug, vrlo posvećena i tačna, smatram da si jedna gospođa i dama, jako poštuješ ovu kuću i uvek ustaješ na vreme, poštujem što se braniš sama i vidim da si ove sezone ušla u pun gas. Jedino što na tvom mestu ja bih prekinula kontakt sa nekim ljudima. Ostaviću ipak Slađu u kući -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa i ja smo pred kraj prošle sezone imale sukob i da smo se posvađale ali je prošlo vreme i izgladile smo odnose. Što se tiče Nikole zanimljiv i kulturan, mogu da sednem da pričam sa njim o raznim stvarima, zato ću njega sačuvati a nju poslati -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja