AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Anđeli Đuričić, koja je osula drvlje i kamenje po Slađi Poršelini Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ostaviću za kraj to što me vređaš bez razloga. Iskreno, ja moram da kažem da što se tebe tiče, govorila si bez blama da sam ti bila favorit nekada, a onda si okrenula ploču kad sam ti rekla da si Majin poltron. Nikada te nisam uvredila i kazala neku ružnu reč. Ti si ta koja nikog ne voli, ali ti si u tome transparentna. Mene si izvređala čim si ušla bez razloga - kazala je Anđela.

- Nije to bez razloga. Ja sam to rekla jer si u govorila kako si nevinašce, a zapravo si pokazala neko drugo lice kad si ušla u odnos sa zazetim Zvezdanom - istakla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam iza svakog svog postupka stala. Mislim da nisam zaslužila da me vređaš, jer ti nisam rekla neke loše stvari, kao što su ti rekli određeni ljudi. Što se tiče Škatarića, meni je okej. Mislim da može da se pokaže bolje ovde. Što se tiče odnosa sa Slađom, mislim da će ući u vezu. Sačivaću Slađu - kazala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.