AKTUELNO

Povredio je!

Miljana Kulić dobila je reč kako bi otkrila koji učesnik je najviše razočarao, a potom je navela Gastoza koji je negativno komentarisao njenu trudnoću.

- Mene je razočarao Ivan, taj odnos koji smo imali je malo zahladneo - rekla je Keti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam toliko bio otvoren napolju za druženje sa njom, a nikad ne posvećujem ljudima toliko vremena - rekao je Ivan.

- Ja ću ostati otvorena za tebe, ali si me razočarao.

- Mene mora da neko očara, da bi me razočarao. Ovo je sve nešto već viđeno. Kad sam je videla obradovala sam se, ali kada sam iznela mišljenje o njoj i Mateji ona je mene napljuvala - rekla je Miljana.

- Ti si i pre iznosila mišljenje, pa se nismo svađali. Ti znaš šta si pričala iza mojih leđa, zato je nastao sukob - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pitaj Mateju da te podseti ako se ne sećaš, naš sukob je počeo još ranije - rekla je Miljana.

- Važi - rekla je Aneli.

- Druga osoba koja me razočarala je Gastoz, sve vreme je komentarisao si moju trudnoću. On je bitan za rijaliti, ali ne znam čemu potreba da se kači na Miljanu Kulić. Ne volim ratove na silu i neću da mu dajem na značaju. Broj 3 može biti bilo ko, ali navešću čika Raška. Očekivala sam juče da će doći i skuvati kafu da popričamo o mom problemu. Ništa lično čika Raško, mislim jeste lično ali dobro - rekla je Miljana.

- Ja samo ne znam što se ova persona ovde upalila? Budaletino jedna ti nemaš vokabular, prestani da me vređaš da se meni jezik ne otkači. Ko te je*e? Šta si umislio da si? - upitala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Idi sedi i nabij one naočare, ćuti tamo - rekao je Bebica.

- Budaletino jedna idi sutra šetaj , smršaj malo da te ne vidim. Ajde bre ove iskompleksirane budaletine - rekla je Teodora.

- Razočara me Anđela jer nipodaštava druge učesnike - rekla je Kristina.

- Mene je razočarala Mimas, mislim da ona nije loša osoba, ali ovo što je uradila mi se uopšte ne sviđa. Priča Slađi da ide sa oženjenima, a ona je prva išla. Slađa uopšte nije bila sa mojim oce. Sledeća osoba najdivnija za kraj je Ana Spasojević čobanica, mislim da joj treba marama da bi bila prava čoobanica - rekao je Dačo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Budalo svojim roditeljima nisi bitan kući, a ne mene. Kome ćeš ti pede*ino mala nešto da kažeš ? - upitala je Ana.

-Sofija je lik koji je zaintrigirala Miću i on jasno pokušava da namontira priču između nje i Karića. Prihvata zadatke, nju uopšte ne zanima šta radi, ali ona sve prihvata. Terza će zbog Sofije imati ozbiljne probleme, ali eto ja te savetujem da paziš šta radiš - rekao je Kadrić.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.