AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka Ana Radulović ugostila je sedmu silu kako bi postavili intrigantna pitanja ukućanima. Uroš Stanić izneo je svoje mišljenje o vezi Aneli i Mateje, ušao u žestoku svađu sa njima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uroše, kako ti komentarišeš Matejinu i Anelinu vezu? -pitao je Darko.

- Ja to ne mogu da razumem, ona njemu može da bude majka i uopšte ne idu jedno sa drugim. Ona umišlja neke stvari, ja njih ne primećujem uopšte, podržavao sam nju i Janjuša a ovo mi je presmešno. Ovaj Matijević me sprda za terapiju i lekove, konstantno su opterećeni sa mnom, moje mišljenje je ovako. Nedopustivo mi je da spava sa nekim koga zna 10 dana -rekao je Uroš.

- Njegov je cilj da mene okalja ne bi li ja bila najgora, ne zanima me više, nije mi nikakav prijatelj čim ovako menja mišljenje -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uroš Stanić je mene zapretio pred Elitu 8, izgleda da sam mu se svideo, toliko o tome da sam mu nezanimljiv. On je kao sunđer bob, totalno mi je nezanimljiv. Od kad je Đole ušao pao je u drugi plan -rekao je Mateja.

- Ja ne znam ko je on da priča ko je bitan a ko nebitan, on je fokusiran na bitnost i nebitnost, samo baulja i čarlija, da uđe Anđelo pao bi u drugi plan -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja