AKTUELNO

Ipak je ona bila u pravu!

U toku je nastavak emisije ''Gledanje snimaka'' sa voditeljem Milanom Miloševićem. Naredni klip prikazao je raspravu Nikole Grujića Gruje i Milane Šarac Mimas.

- To je jedna od svađa, vidi se da se ona selila na drugi krevet. Rekli smo oboje da je kraj, tako da nije ni bitno. To je bila neka neobjašnjiva netrpeljivost. Vraćam film juče, u pravu je za sve što je rekla. Bio sam pod tenzijom, zbog svojih problema, a ona nije imala baš razumevanja - rekao je Gruja.

- Među njima ima strasti, vi ste onda zamrli kao par - rekao je Milan.

- Želim im svu sreću. Ja nisam bio opušten zbog svojih problema i bio sam tužan što ne mogu da viđam decu svaki dan, svaku noć sam plakao. Jedino što mogu ds joj zamerim je što je ovo uradila na moje oči i što moram to da gledam, a inače, svako ima pravo da krene dalje - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stefane, rekao si da sumnjaš da je varala Gruju i napolju - rekao je Milošević.

- On je išao sa mnom i na nokte i kod frizera - ubacila se Mimas.

- Posle onog što mi je Mima ispričala, nakon što se smuvala sa Urošem, tu nije bilo ljubavi oko godinu dana. Rekla je kako joj je svašta prebacivao, kako je ona zarađivala - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nezahvalna je, pričam to od samog početka. Trudio sam se za sve... Nisam je upoznao sa decom, trebala je da ih upozna nakon izlaska iz Elite - ubacio se Gruja.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković