AKTUELNO

Besan!

Učesnici imaju zadatak da izaberu osobu koja po njihovom mišljenju treba da napusti ''Elitu 8''. Nenad Aleksić Ša skočio je da odbrani svoju devojku Mionu jer mnogi smatraju da se nije dobro pokazala ove sezone u rijalitiju.

- Mislim da je glupo da novim ljduima lomimo krila i odmah govorimo kako su loši. Svako od nas ko je ušao u rijaliti i prvi put bio nesnađen. Mislim da se nije snašao Gastoz jer nije popio čaj sa Sofijom, šalim se navešću Uroša - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Janjuše volim te - rekao je Uroš.

- Mnogi govore da se Miona nije istakla, ali to su samo budalaštine obične. Mini je iznela na svojim leđima sve prošel sezone i sačuvala je svoju vezu. Tako da je ona gospođetina, a najmanje se istakla Kristina - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja nikada ništa nisam radila na silu, ja sam preumorna od prošle sezone. Bolje da se ja ne ističem ovako, nego da se vi ističete tako. Mene svi vrlo dobro znaju, biće vremena za sve. Kristina se nije istakla, Najdanov i Ćomi - rekla je Miona.

- Meni je fascinantno po kojim kriterijumima vi procenjujete ko se snašao , a ko ne onda ne znam stvarno. To svađanje, podmetanje, pljuvanje ovde to je meni ponižavajuće. Kristina hoće da ide kući- rekla je Silvija.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.