AKTUELNO

Sukobe stavila po strani!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčka' sa Milanom Miloševićem. Milena Kačavenda pružila je podršku Miljani Kulić u rađanju Zolinog deteta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se Miljane tiče mi smo puno puta razgovarale o zajedničkom odnosu sa majkom, ona je meni gvoorila da joj majka kontroliše život, što se tiče Zole ne bih to puno komentarisala, zna se da sam ja špodržala svaku ženu koja je ostala u drugom stanju. Ja sam njoj rekla da ode u Beograd da se odmori i mislim da ima dovoljno godina da sama upravlja svojim životom, mislim da bi beba bila pun pogodak i zaista mi je drago što je spremna na sukob sa majkom jer je dosta kontrole. Ona je od samog početka stabilna i zaista je ovo ona Miljana koju sam ja zgotivila, deluje mi skroz okej i ako treba da ima sa nekim decu zašto da to ne bude Zola koji joj je obeležio život. Ja imam dvoje dece i zaista ne može ni jedan roditelj da se meša u tužu sreću -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Očito joj nije bitna moja sreća čim se tako ponaša i želi da mi određuje umesto mene. Ukoliko me bude ucenjivala sa veštačenjima ja ću ponovo tražiti veštačenje jer se nekad tako pogubim i ne može da se uzme zdravo za gotovo -dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja