AKTUELNO

Dao svoj sud!

Nenad Marinković Gatoz bio je naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru, te otkrio kakav odnos ima sa Anđelom Đuričić i Sofijom Janićijević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zbog čega Anđela neće ni čaj sa tobom da popije? - upitao je Gatoz.

- Ne znam. Ona je sedela sama, ja sam kinuo i pitao je da li želi da popijemo kafu zajedno. Rekla je da hoće gaziran sok, video sa da ga Terza ima i dao joj. Ne znam što je toliko rezervisana. Ona je rekla da sam joj naporan, ne znam kako sam ja samo njoj toliko naporan. Ja sam je pitao lepo da pijucnemo čaj, da budem fin i dobar, a ona mi je naglasila da sam naporan. Ne razumem ja to. Ne želim da se ona mehanički otovori kad sam ja u pitanju, ali ne želim ni da bude zatvorena. Vidim da je jako povučena. Pravi je mrgud. Ne želim da se ponižavam - kazao je Gastozu.

- Kakva je Sofija? - upitao je Darko.

- Nemam povratnu reakciju od nje. Sad smo se distancirali. Pili smo kafice, a sada nema ni toga - istakao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

- U kakvom si odnosu sa Ivanom? - upitao je Darko.

- Imamo mi to neko rijaliti rivalstv, ali ipak imam oseća da bi mi dao hranu, ukoliko ovde ostanem bez nje - istakao je Gastoz.

- Ko ti se najviše dopada? - upitao je Darko.

- Preslatka mi je. Fatalna je na neki način, ali ne bih da idem predaleko. Ne mogu toliko da se ponižavam - kazao je Gastoz.

- Kome misliš da se nisi dopao od učesnika? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Primetio sam sve. Mislim da mi rade iza leđa Terza, Rajačič i Bebica. Nije mi jasno ništa. Pokazao sam da ne osećam rivalitet prema ljudima ovde, ali nisam sigran da se oni meni sikreno smeškaju - istakao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.