AKTUELNO

Ovo je dotuklo Gastoza!

U toku su 'Nominacije' voditeljka Ivana Šopić dala je reč Boži Franiću kom je Anđela Đuričić obećala da će popiti kafu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Anđela je meni baš dobra devojka, ja ne gledam njene postupke od ranije. Vidim da si jako lepa devojka, kulturna, fina i želim ti svu sreću - rekao je Božo.

- Hvala Božo, popićemo sutra kafu - rekla je Anđela.

- Mateja je jedan divn momak, ja sam se oduševio. Voleo bih da dođe u Split kod mene - rekao je Boža.

- Hoću sigurno - rekao je Mateja.

-Mateja i ja smo se družili u Zadruzi 3 imali smo super odnos, o njemu imam sve najlepše da kažem. On je super dečko. Što se tiče Anđele ne želim da komentarišem njene postupke, nemam šta loše da kažem o tebi jer te ni ne poznajem. Ostaviću Mateju - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mateja je kulturan dečko, vaspitan i super. On je odmeren dečko, ti si mi skroz okej. Anđela mi deluje malo isprogramirano, ja to ne gotivim baš. Više volim kad je neko spontan, videćemo šta će da pokaže. Poslaću Anđelu, ostaviću Mateju - rekla je Teodora.

- Mateja je fin i kulturan momak, on je dečko šmeker. Sad smo tu u ekipi i družimo se lagano sve. Anđelu sam upoznao u Zadruzi 6, ona je hladna i takva po prirodi. Ne dozvoljava svakome pristup i to je skroz okej. Anđela je moj favorit što se tiče ove sezone, ostaviću tebe jer ti je rođendan juče bio - rekao je Terza .

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.