AKTUELNO

Ne štedi je!

U toku su 'Nominacije' voditeljka Ivana Šopić dala je reč Stefanu Kariću koji je sačuvao Anđelu Đuričić. Ivan Marinković proslavio je svoju godišnjicu braka, pa je opleo po Anđeli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sa Anđelom i Matejom sam od početka svoje rijaliti karijere. Ne znam šta je Anđela toliko radila u Zadruzi 6 što druge devojke nisu. Mislim da si jako dobar prijatelj, ja Zvezdana ne znam da bi migao da kažem bilo šta loše o čoveku. Jako si hrabra što si ponovo ušla ove sezone, bilo je šta je bilo, to je tvoj život i ne treba malo da se stidiš. Mislim da trebaš malo da se opustiš i da ćeš vremenom popiti čaj sa Gastozom - rekao je Karić.

- Što se tiče Mateje stvaarno smo dobri, nismo se nikada sukobili. Nadam se da ćeš postati glumac, samo bez rime. Šaljem Mateju, ostavljam Anđelu - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja na samom startu moram da kažem da sam ja napravio tortu jer je danas godišnjica mog braka. Anđela ništa nije promenila za ovih sedam dana, ne znam zašto se ona ponaša ovako odjednom. Čudan mi je njen i Matejin odnos sada obzirom da je njihova veza bila turbulentna i to kratko što je trajalo. Ne mislim da će Anđela ostati ovako, ne verujem da će biti sa Gastozom. Ja bih voleo da Anđela ostane sama i pokaže svoju zrelost. Nema ljutnje, šaljem Mateju - rekao je Ivan Marinković.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.