AKTUELNO

Ahmićeva nije štedela bivšeg partnera zbog sukoba koji imaju!

U današnjem izdanju emisije "Magazin IN" voditeljka Sanja Marinković ugostila je bivše učesnike rijalitija "Elita 7", Anitu Stanojlović, Anđela Rankovića, Aneli Ahmić, Marka Đedovića, ali i voditelja Milana Miloševića

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko žena mora da bude blesava da pored svega nije umela da preboli muškarca koji joj je onako naneo uvrede i poniženja?

- Ne znam, mi žene znamo da budmo glupe. Ja sam to dokazala u svom prethodnom odnosu, ali biće bolje. Čovek nekad od muke više ne zna šta će - govorila je Aneli.

- Koliko si nesigurna? - upitala je voditeljka.

- Ne mogu da kažem da sam nesigurna, rijaliti mi je dao snagu. Ja se osećam kao najsnažnija žena na svetu - rekla je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko misliš da je licemerno da u godinu dana sa ćerkom ne provedeš devet meseci? -

- Nije mi lako, počela je da raste i priča. Rekla sam da idem još jednu godinu, nas dve smo same i niko joj neće pomoći. Ja sam joj mama i tata, sve što ima i imaće ću ja doneti. Objasniću joj što nisam bila tu. Tata piše statuse, objavljuje njene slike i pljuje je na najgori mogući način, a njegov otac govori da se tata stidi ćerke zbog mame. Ja sam joj i mama i tata - govorila je Aneli.

- Da li možeš da kažeš da si našla pravog partnera u pogrešno vreme? - pitala je Sanja Marinković.

- Ne. Srce nije skroz prazno, ali na dobrom sam putu da ga prebolim - priznala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. Nikolić