AKTUELNO

Promenili život iz korena!

U toku je emisija 'Ispovesti elitara'. Današnji voditelj je Milan Milošević. Sledeći na redu da izlažu su Baki B3 i Silvija Patrik.

Foto: TV Pink Printscreen

Uradio sam dosta toga u životu. Prva etapa je da sam igrom slučajeva dete razvedenih roditelja, prepušten sebi na milost i nemilost i krećem tim lošim putem gde završavam sa druge strane zakona, na kraju sam završio u maloletničkom domu. Ponosan sam što nema porok i ako sam živeo sa toliko delikvenata. Đole mi je pružio ruku i tu sam uspeo da se vratim na pravi put, isprobao sam se u pevanju, tad se osnovala grupa Đogani Fantastiko i 95' sam izbacio pesmu 5 minuta koja je postala hit i smatram da sam ostavio dubok trag u toj muzičkoj eri i mnogima sam zabeležio živote i trenutke zaljubljenosti. Treće je jer sam ostvaren kao otac i imam svoj životni kutak, pored toga imam ćerku koju sam izveo na pravi put, završila je fakultet i ja sam svoj cilj ispunio -rekao je Baki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričam 4 jezika, fakultetski sam obrazovana, radila sam u banci, sa 28 godina sam ostavila sve i otišla za Beč, nakon toga sam se prekvalifikovala za medicinara i ono što mi je promenilo život je NLP i to mi je promenilo život. Odlučila sam da radim edukacije i kroz lečenje sebe sam pomogla drugima, ništa nije uklesano već može da se promeni. Nema stvari na koje nisam ponosna jer je sve lekcija i na kraju bude dobro što se to desilo -rekla je Silvija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja