AKTUELNO

Ovo je njegova priča!

Voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kući, te je učesnicima otkrila da je večeras potrebno da ogole dušu i budu iskreni. Svako od njih će imati pet minuta da otkrije nešto o svom životu. Prvi je reč dobio Nenad Marinković Gatoz.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tvoja biografija je veoma interesantna, kada je ljubavni životu u pitanju. Imaš pet minuta da kažeš ko si i kojim postupkom se najviše ponosiš - kazala je voditeljka.

- Ja sam Nenad Marinković Gastoz. Moj životni uspeh je jer sam živ.v Družio sam se sa svojim društvom u Svilajncu, tu mi je bila prva ljubav. Onda sledi odlazak u Pariz, znam tri jedika da pričam. Počinje moja jutjub karijera, ali sledi moj poraz kad više nisam zarađivao koliko sam očekivao. Onda sam se zaposlio u nekom restoranu, tada je sledio moj preokret. Neki dečko je slomio čašu, a ja sam to čistio. Tada sam se pitao:''Bože, šta ja sad radim?'' . Uplovio sam u svet neki šou biznisa, a onda upoznao menadžera, koji me je preporučio da uđem u jedan rijaliti. Moram da kažem sam od para kupio stan, uradio sam mnoge stvari za sebe. Izgubio sam mnoge ljubavi, voleo grešnice. Svrha u životu je putovati - kazao je Gastoz.

- Na šta se ponosiš? - upitala je voditeljka.

- Jutjub je moj ponos. Kad sam ja snimao za jutjub, ljudi nisu znali šta je Gugl. Muzika pored toga je takođe moja ljubav - istakao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.