AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša.

- Gde ste išli na more? Da li je Miona obišla Selce

- Miona nije obišla Selce, možda ćemo obići, dobili smo ponudu od žene koja drži hotel i koja nas je podržavala - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sređivali smo stan, uložili smo u pesmu. Kad sam ja pričao da ćemo ići na Ibicu, možda je pesma skuplja od Ibice

Sledeće pitanje bilo je za Mionu.

- Miona, pokazala si da empatiju prema rođenim roditeljima nemaš, šta da očekuju tvoji budući potencijalni prijatelji - glasilo je pitanje.

- Imam empatiju prema roditeljima, svako može da tumači da sam ih se odrekla i tako dalje, ali ja njih volim. Nisam prenoćila nijednom, išla sam par puta. Jedini moj postupak koji nije bio kako treba jeste što nisam odmah otišla kući, ali jesam odmah sutradan. Čula sam se sa svima njima pre ulaska i videla - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se toga tiče, nije da ne želim kontakt, ali puštam da rešavaju te porodične stvari. Nisam ja ta porodična stvar, ja sam rekao da ne želim da pričam o roditeljima njenim i sve to, ali moram da napomenem da nisam jedini muškarac protiv kog su bili. Ona viđa svoje roditelje, čuje se sa njima, vole je, voli ih - rekao je Ša.

- Šta misliš što njeni nisu prihvatili Ša - pitao je voditelj.

- Verovatno imaju neke svoje razloge. Godine su samo broj, svi ovde imamo priliku da je tako i napolju. Šta mu fali? Ne fali mu ništa - rekao je Baki B3.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić