AKTUELNO

Napravio žestoku pometnju!

U toku je podela budžeta Lepog Miće. Po prvi put u Eliti 8 ukućani će imati priliku da čuju svoje mišljenje od čoveka koga su samog odabrali za vođu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Ivana nemam komentar o njemu, mislim da je to najgori čovek koga poznajem i jako je perfidan, tako da dobija mali budžeti znam da on mene mrzi -rekao je Mića.

Barbi peva odlično i ova tačka mora da bude nagrađena srednjim budžetom, ovde si okej, smeješ se i to mi je najbitnije -dodao je Mića.

Mima i Gruja, ona ima energiju u minusu, treba joj sat vremena da izgovori nešto što drugi govore za dva minuta. Ona je razočarala Gruju već sto puta. Što se tiče Gruje on je miran i staložen, neko je ko voli kocku, tako da ne znam šta bih dalje rekao o njima. Ja ću im dati mali budžet -dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefana Kordu ne poznajem, kaže da je rođen u Švajrcajskoj tako da mu novac nije potreban i zato će dobiti mali budžet. Ono što je on uradio je epohalno i zaista ne znam ko bi se više usudio na to -rekao je Mića.

Ja imam veliko srce i uopšte ne želim to da komentarišem, vidiš kakva je nakaza obična ovaj Bebica a nešto priča nama -rekao je Stefan.

Ima muda Mika velika, ne znam šta drugo da kažem -rekao je Bebica.

Imala sam veća mu*a od tebe to je sigurno, znam da si zaljubljen u mene -rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja