AKTUELNO

Šok!

U toku emisije ''Narod pita'', usledilo je naredno uključenje gledateljke koja je detaljno izanalizirala lik i delo Slađe Poršeline Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro veče, pozdrav svima. Ja sam neko ko se bavi pisanjem, jako sam kreativna. Pored toga, volim i astrologiju. Pre petnaest godina sam gledala Žani natalnu kartu, to što sam rekla se obistinilo. Ona se mene možda ne seća, ali ja se sećam. Žana, ti si prelepa. Treba da zadržiš taj stil. Dobro se nosiš sa svojim godinama, to je činjenica. Slađo, ti si devojka koja je rešila da uspe, po svaku cenu. Ti si poput junakinje iz mog romana - kazala je gledateljka.

- Gospođo...hvala vam - dodala je Slađa.

- Slađo, zvezde kažu da ti želiš nekog muškarca pored sebe, ali ti si sama ta koja je svesna da teraš svoju priču do kraja. Nikom ništa nećeš objašnjavati. Smpemna si i da trpiš, samo da bi imala pored sebe muškarca koji te čini srećnom onako kako ti želiš - kazala je gledateljka.

- Vi ste mi ulepšali noć. Sve ste mi pogodili, to je istina - kazala ej Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledila su pitanja korisnika društvene mreže ''X''.

- Slađo, ajde da nabrojiš padeže, bar da dokažeš koliko si glupa. Kakvom se ti gradnjom baviš? Sigurna sam da ne znaš ni koliko košta ar placa na Zlatiboru - glasilo je pitanje.

- Ne znam stvarno za te padeže ništa. Nominativ lokativ, dativ... - kazala je Slađa.

- Slađo, kuku, šta pričaš to? - upitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.