AKTUELNO

Miki se ovome nije nadao.

Miki Đuričić imao je priliku da dočeka svoj 41. rođendan u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima ,,Zadruzi". Iako nikome od ukućana nije rekao za to, Veliki šef je mislio na njega, pa je povodom toga priredio žurku, a i sve ostalo kako bi slavlje bilo u punom sjaju.

Nakon što se vratio iz emisije ,,Amidži šou", na vratima ga je sačekalo nešto što nimalo nije očekivao, s obzirom na to da su mu naglasili da žurke neće biti. Iako je bio vidno razočaran, Miki to nije želeo da prizna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prizor koji ga je dočekao izmamio mu je osmeh na lice, a ukućani su ga sa radošću dočekali i uz želje da bude srećan, ostvaren i uspešan čestitali mu 41. rođendan.

Hvala za tortu, svaka čast onom ko je ovo poslao, hvala vam! - bio je emotivan Miki.

Nakon što je video tortu na kojoj navodno veri Kristinu Kiju Kockar zbog toga što je izjavio da je zaljubljen u nju, on je iskoristio priliku da pročita čestitke koje su mu poslali njegovi najdraži.

Srećan rođendan, želimo ti mnogo zdravlja i sreće kao i lep provod večeras - čestitao je Veliki šef.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čestitam ti rođendan sa željom da te služi sreća i zdravlje u životu. A do sledeće godine da imaš porodicu pa da sa njom proslaviš. Druži se sa dobronamernim osobama, ne dozvoli zlobnicima da te izbace iz takta. Pominji i dalje tvoje kupinovo. Sa poštovanjem tvoja učiteljica - bila je emotivna Mikijeva učiteljica.
Srećan rođendan, da nam budeš živ i zdrav i kad izađeš da nam kupiš nešto lepo. Jednu čokoladicu da daš Žutoj - čestitala mu je i porodica Đuričić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki je priznao da odavno nije bio dirnut svime što mu je produkcija priredila, pa je iskoristio priliku da kaže da ovo do sada nikada nije doživeo.

Ja rođendane nikad nisam slavio, samo mi je dolazila pokojna Ruža i moja majka umesi tortu i to je sve, ovo je sad prvi put - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je mislio da je to sve, Veliki šef se pobrinuo da na njegov dan prisustvuje i njegov omiljeni bend zvani Đokara. Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

'