AKTUELNO

Uzvraća udarac!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a večerašnji gosti su Nikola Lakić, Dragana Sretenović Lejdi Di i Slobodan Josipović.

Uključila se nova gledateljka, Zorica.

- Ideš na odmor, a ko će dete da čuva? Lejdi ne ide na odmor, kako bi čuvala dete. Spusti loptu, ne spominji joj oca. Da je zaljubljena, priznala bi. Ti ličiš na majmuna - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Lejdi, nastavi tako, da li si zaljubljena, ne mora da se zna. Lakić pokušava nešto, to je njegova stvar - nastavila je ona.

- Javila mi se jedna gospođa, koju lično poznajem. Teško živi i pisala je i Slobi, ako bi joj pomogao sa malo hrane. Napisao joj je da pomaže samo onima koje zna, a da on nije humanitarna fondacija. Eto, to sam mu zamerio - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekao sam joj gde može da se obrati za pomić, ja inače pomažem. Deluješ ljubomorno, pominješ sad te neke ljude - odbranio se Sloba.

- Ti bi pomogao nekome, samo ako bi se pisalo o tome. Eto, da mogu da napišu Sloba je pomogao. Družio sam se s tobom, jer sam mislio da si dobar. Uradio bi sve za rijaliti - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković