AKTUELNO

Rešili da ne štede ni jednog centa!

Bivši učesnici rijalitija "Elita", u kom se i rodila njihova ljubav, kao i ljubavni par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, s obzirom na to da su oboje muzičari, rešili su da ne čase časa, već da po izlasku odmah pronađu duetsku pesmu i snime je.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Kako je Ša nedavno otkrio u razgovoru za Pink.rs i okupljene medije pred emisiju "Narod pita", pronašli su pesmu, te su odmah krenuli i da je snimaju, a sada je ekipa portala Pink.rs posetila i snimanje spota za ovu njihovu numeru.

Foto: Pink.rs/N. Panić

Foto: Pink.rs/N. Panić

Naime, uspeli smo da usnimimo ekskluzivne kadrove, te smo tako upali kada je Miona snimala svoj segment, a ono što smo uspeli da uhvatimo, jeste vrelo izdanje Jovanovićeve u miniću.

Foto: Pink.rs/N. Panić

Takođe, uspeli smo da usnimimo i prve zajedničke kadrove u spotu ovog ljubavnog para, a kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta:

Ono što smo, takođe, uspeli da uhvatimo, jeste i deo koji je snimao i sam Ša, a ono što smo primetili jeste da dok je kod Mione preovladala pozadina sa vatrom, kod njega je preovladavala plava boja, poput vode.

Da li je u pitanju metafora suprotnosti ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da ispratimo, a kako će otprilike izgledati Aleksićev deo, pogledajte u nastavku ovog teksta:

Video: Pink.rs/N. Panić

Autor: N. Panić, Nikola Žugić