AKTUELNO

Učesnica "Zadruge" otvorila je dušu i priznala zbog čega s Đuričićem više nije u sjajnim odnosima, kao što je bila ranije.

Iako su se na samom početku "Zadruge" sprijateljili, Tanja Jovićević i Miki Đuričić su se vremenom udaljili. Vreme više ne provode zajedno, a zajednički razgovori postali su sve ređi, za šta je indirektno kriva Saška Karan, smatra Tanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je to rekla tokom današnjeg sastanka, kada je objasnila svima da joj Miki, kojeg izuzetno ceni, zamera to što je u sjajnim odnosima sa Saškom Karan, sa kojom je on od samog početka na ratnoj nozi.

Foto: TvPink Printscreen

- Izuzetno ga cenim kao prijatelja, iako je ponekad nenormalno teško biti njegov prijatelj. Meni se ne sviđa kod njega zbog toga što on mene ne ceni zbog mog mišljenja, nema pojma o čemu Saška i ja pričamo i kakav je kvalitet našeg druženja! Saška i ja najmanje pričamo o vama, a kamoli o Mikiju, njega uopšte ne spominjemo. On me ne ceni kao čoveka... Ako me ne pustiš da kažem svoje mišljenje ili kažem ono što se ne slaže sa tvojim cenjenim i uvaženim, kako smo mi onda prijatelji? Kako ćeš mi verovati? Nikada ne bih dozvolila da se moj prijatelj umeša u moj rat, svađu, a kamoli fizički kontakt, to prijatelji ne rade jedni drugima, ja to nikada ne bih dozvolila. Svoju glavu bih stavila na panj, a ne tvoju - objašnjavala je Tanja zadrugarima svoje viđenje stvari i na samom kraju svog izlaganja zaključila:

Foto: TvPink Printscreen

Ako je neoprostivo to što ja imam kvalitetan i korektan odnos sa ženom koju on ne može očima da vidi, meni je stvarno žao što on lišava moju slobodu. To mene jako boli i pogađa. Ako moje mišljenje treba da bude uzrok našeg prekida prijateljstva, pristajem i na to - iskrena je bila Tanja.

D. T.

#Miroslav Miki Đuričić

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Tanja Jovićević

'